yogaläraren

Läste i yogafördig om olika yogalärare och hur olika förutsättningar och inställning alla har. Alla vill sprida yoga.’

Jag började med Yoga på en strand i Goa för över 30 år sedan, samma resa var jag på en Ashram i Rishikesh som ensam europeisk tjej.  Där och då blev jag en yogini och har därefter praktiserat yoga dagligen. Jag har tränat för många speciella lärare runt världen, jag gick 9 år hos en shaman som också praktiserade Tibetansk tantrism, 4 timmar i veckan under 9 år. Jag har min meditationsmästare och har träffat Dalai Lama 3 gånger och har pratat med honom.

Jag är ju också utbildad yogalärare sedan 13,5 år. Jag har hållit kurser sedan dess med i snitt 4-5 kurser i veckan. Jag har haft mina egna kurser hela tiden, först genom ABF och sedan hyrde jag min egna lokal. Jag hade kurser i Djursholm på ett hälsocenter,  i Sigtuna på ett vackert spa,  på Pinnochio massage och gym i många år,  på yoga studio i Vällingby, mamma baby yoga samt yoga  på flera företag och så på olika Sats under 3 års tid.  Nu har jag mina egna kurser i Sjöberg i Sollentuna och på Happy move i Sollentuna. Jag tar också emot elever på privat terapeftisk yoga. Jag älskar att lära ut yoga och få människor att må bra eller bättre än innan de kom till yogan. Jag gillar mest att blanda mina klasser med först lugn yoga och sedan stående dynamiska rörelser som synkroniseras med djupandning – flow , sittande rörelser och så beroende på individen  kanske axelstående , ibland huvudstående . Savasana , avslappningen är såå viktig, vägledd djupavslappnig som avsluts med en kort meditation. Sakta öppna ögonen. Lugna avslappnade ansikten , underbart

Det är ju också därför Yogasmyckeskollektionen har kommit till samt Kärleksknutkollektionen. för att sprida yogans budskap, Kärleksbudskapet. Jag känner att jag vill var så autentisk som möjligt i allt jag gör.

Namaste

Pia

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s