Karantän

Nu är jag verkligen trött på att sitta i karantän. Det är 5 e veckan nu med Coronasymtom. Jag är sjukskriven och2 st läkare säger att jag ska hålla mig inne tills alla symptom är borta. Det är verkligen lurigt detta Covid 19. Du kan känna dig helt friskförmiddagen för att sedan bli däckad på eftermiddagen. Jag får då huvudvärk, ont i halsen illamående och orolig i magen samt lite hosta. Det blir som om jag tappar all kraft. Tur att min son är med mig så då måste jag göra lunch och middag. Det är ju rutiner som håller i hop vardagen.

I förrgår träffade jag en kompis utomhus och kände mig glad att få känna och lukta in våren. Nu är jag frisk! Efteråt blev jag helt däckad . Min son är nu rädd att åka och träffa sin pappa i fall han smittar. Han är ju nästan alltid hos mig men brukar ändå åka dit varannan lördag söndag men neej då inte nu. Shit , börjar faktu bli trött på detta. Tålamod och tillit är det som gäller nu, eller har varit det som gäller.

Dagliga långa meditationer, bön och tillit är mina trygga fasta punkter. Jag har haft många fina andliga upplevelser och vet att allt ordnar sig till slut. Jag är ju också i fritt fall ekonomiskt.

Tur att telefonen, tvn och Netflix finns. Jag kan också jobba med datan och vara kreativ med mina smycken.laga hälsosam mat är ett av mina intressen.

Casa de Papel tänker jag börja se 4 e säsongen snart, vi mötte dessa på Halloween i Barcelona. Hela familjen var utklädda i Dali masker.

Först tänker jag läsa klar min bok.

Ta hand om dig och Glad Påsk 🐣

Pia

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s