Bob Dylan

Jag blev så glad i dag när jag läste att Bob Dylan sa nej till Nobelpriset i litteratur! Så glad att det fortfarande finns rebeller! Underbart att han sa att han inte vill ställa upp på att vara en knähund ; ”Nobel went along with the chained dogs, I have always wanted to be a free rebel”, sa Bob Dylan.  

Tar man emot ett så ”viktigt” pris så har det naturligtvis sitt pris också. Du kan inte fortsätta att vara en fri rebell..  Wow det värmde. Det finns hopp för de fria själarna som inte vill följa strömmen,  de som vill gå sin egen väg. De som följer sitt inre hjärta , sitt sanna övertygelse. De som vågar stå upp emot etablissemanget och inte bara springer omkring och gör allt som förväntas av dem.  De som tror på det goda. De som vill leva i frihet hellre än som slavar som springer omkring och jagar mera pengar och status.

Jag är glad att det finns rebeller.

Jag har alltid varit en rebell, från det att jag blev tonåring.  Jag har gått emot strömmen såå många gånger, gått min egen väg.  Köpte biljetter till England utan att fråga hemma om jag fick åka när jag var 16 år. Tågluffade när jag var 17 och klarade mig tack och lov hem.  Åkte till Israel på Kibbutz när jag var 18 år och flyttade sedan till Stockholm och det tyckte inte min pappa om alls!  Fortsatte att resa mycket, mest i Asien. Var tillsammans med en kille från Malaysia och det var inte så vanligt då. Fick barn med honom.  Reste i Malaysia , Thailand när knappt någon visste var det låg. Sa upp mig, drog. Umgåtts massor med konstnärer, musiker, vagabonder, fria själar.  Började med yoga när det knappt fanns yogalärare i Sverige, började i Indien såklart.  Blev vegetarian och fått höra så mycket kommentarer och glåpord om det.  Har barn med 3 st pappor och ingen har tagit sitt ansvar så jag har blivit en hårt arbetande ansvarstagande rebell.

Mina smycken vill INSPIRERA till fritt tänkande, till att följa din egen väg, ditt hjärtats väg. Smyckena ska inspirera till att ta hand om och stå upp för dig själv. Smyckena ska inspirera till en värld där vi vågar stå upp för andra som är i underläge. Smyckena ska påminna oss om att i ditt inre finns det sanna, ditt sanna jag som vill komma ut i världen. Smyckena ska inspirera till en bättre värld och ett bättre liv.

Bob Dylan blev ju ändå glad för priset men kunde inte ta emot det själv………glad att han blev påtänkt och fick priset, det finns hopp för mänskligheten.

Pia

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s