The Power of now

The power oft now brukar Echart Tolle och Thich Nath Than prata om.

Youtube är som en liten skatt för att lyssna på sånt. Visst, det gäller ju att välja vad man ska se och lyssna på.

The power of now! Ja det är så sant. Det är precis så om du övar på att vara i nuet. Det är då du ser saker. Du kan observera dina tankar och se vilken otrolig kraft dessa tankar har. De kan få dig att verkligen få panikkänslor om du inte övar på att se vilka tankar du har. De kan också få dig att slappna av och ta ett steg tillbaka, vara observatören, i stället för att bli överrumplad av panikkänslor.

I Nuet kan du få direkt information inifrån om hur du ska hantera och lösa en viss situation.

I Nuet kan jag känna min inspiration flöda ut i ett vackert smycke. Jag är oftast i mitt eget flow när jag skriver. Jag tänker inte ut innan vad jag ska skriva, jag låter det bara komma ut . Det gör det oftast utan stopp.

Mindfulness handlar ju om att vara medveten i nuet, att lära sig att stanna upp. Detta är övning och det kräver beslutsamhet att öva på mindfulness varje dag. Mindfulness leder till meditation. Att meditera kräver disiplin och beslutsamhet. Övning ger färdighet. Så är det också med mindfulness och meditationen.

Jag själv, kan inte leva utan att meditera. Jag övar också mindfulness varje dag så att inte mina känslor överrumplar mig och tar kontroll över mig som de tidigare gjorde.

Jag ska nu gå utbildningen på Mindfulness centret och det känns värdefullt.. Det är detta jag vill sprida och jobba med. Jag har själv tränat detta i över 30 år. Jag arbetar med Yoga, mindfulness och meditation. Genom att gå denna utbildning på mindfulnesscentret så vill jag kunna arbeta ännu mera med detta.

Jag vill ju sprida detta budskapet med The power of now. Kärlekskraften som finns i dig. Kärlekskraften som vi måste ta fram till oss själva och till andra. Det kan vi bara göra om vi blir medvetna om att den finns där genom att stanna upp och vara medvetna och beslutsamma. Och ödmjuka.

Solen finns där, den är den samma överallt.

Namaste🙏💜🌞

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s